Najnovšie recenzie zo sekcie Obedáre
- Drží teplotu obsahu. Tesní dobre.
Prakticke a velmi dobre prihriat si obed,ked nie je ina moznost zakupit si jedlo
- spokojnosť
nic
Dózy sa dajú dokúpiť. Sú samostatne skladovateľné.
- kvalitný produkt
praktické,pekne,dobre sa umýva,nie je velký,je akurát.Farba pekná,vypadá tak ako na obrázku.som spokojná.
Produkt kvalitou vyzera dobre ,ale ho ešte nemam vyskušany či ozaj ta teplota vydrži ako je tvrdene.
- Rýchle vybavenie.
- Produkt kvalitný k dennému pouzitiu
Ten obedar som ani nedostal a vyplatil som ho
Pri prvom otvorení ucho mi ostalo v ruke. Potom aj ďalšie kusy... SKLAMANÁ!!!
- Vhodný do mikrovlnky
Veľmi prakticky
Nehnevajte sa, ale ja som si objednala svoju obľúbenú farbu - zelenú jarnú, a vy mi pošlete v bielom prevedení, tak biele som si mohla objednať v inom obchode....čo sa týka rýchlosti vybavenia objednávky, som spokojná
- Pasuje, funguje.
- Pevnejší než originál, trochu ťažšie sa nasadzuje.
- Koncový polovičný diel je kvôli tuhosti v podstate nepoužiteľný.
- Pasuje, funguje.
- Je pevnejší než originál a trochu ťažšie sa nasadzuje.
- Koncový polovičný diel je kvôli tuhosti v podstate nepoužiteľný.
- Plní funkciu.
- Kvalita a komfort pri používaní zodpovedajú cene a typu tovaru.
- Držiak sa dosť nepohodlne nasadzuje a vzhľadom na spôsob nasadzovania a relatívne ostré okraje uší dlho nevydrží, preto treba mať v zásobe náhradné.
Keby som nemusela kvôli explicitným požiadavkám dodávateľa stravy pre mojich starých rodičov zadovážiť plastový obedár, určite by som radšej objednala nejaký obyčajný ľahký nerezový. Odhliadnuc od toho je ale tento plastový v pohode a vlastne ani nebolo okrem neho moc na výber, lebo vo všetkých e-shopoch som našla buď obedáre presne tohto typu len s rôzne veľkými miskami, alebo štvorcové s trochu iným typom a spôsobom uchytenia držiaka. K tým štvorcovým som ale nenašla náhradné držiaky pre prípad poškodenia používaním (s tým už som mala skúsenosti), preto som sa rozhodla pre tento.
- dobre udržuje teplo
- kvalitný materiál
Asi mam smolu na obedare.Objednala som si uz druhy a vzdy na jednej misticke bolo odlomene usko,bolo by dobre tovar lepsie zabalit,lebo v balicku lietal a mozno preto sa to stalo,ale nevadi,vymenila som jednu misku z predchadzajuceho obedara,nastastie sedi,tak som spokojna.Dakujem Vam a ak mozem,prosim,zabalte tovar tak,aby bol pevne zabezpecny v baliku.Anka
- Pocas Covid 19 vyhodne nakupovanie
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »