Najnovšie recenzie zo sekcie Obedáre
- Kvalitny obedar
Skvelý pomocník, keď potrebujete ohriať jedlo a nemáte k dispozícii mikrovlnku. A veľmi dobre vyzerá. Úplná spokojnosť.
- kvalitný, luxusne vyzerá
Používam box už dlhšiu dobu len som si dokúpila ďalšie poschodie. Veľmi som spokojná.
- dobrý, odolný,
Zatiaľ som spokojná, dobre tesnenie má, aj klipsy sú praktické,dá sa umývať v umývačke.
Je to spolahlivý nákup
Samozrejme maju na vyber z viacerych druhov. Ja si vybrala tento taky akurat do ruky.
nerezový obedá umyjem
Kvalita za rozumnú cenu.
Super obedár.
Spokojnosť,šikovný obedár.
- Dobrý výrobok
výborná kvalita, za tú cenu sa to oplatí, vyzerá to robustne a udrží veľkú hmotnosť, pekne zapadajú jedna do druhej a sú rovné, celý systém je potom pevný, odporúčam
- Moc praktický obedár.Veľkosť presne taká,aká má byť.
Kúpim aj na budúce.
Šikovná debná na potraviny podľa potreby.
Šikovná denná potraviny .
- rýchle, operatívne a kedykoľvek zohriatie jedla
- Pokrievka netesní, prenášanie jedla v tomto hrnci znamená, že časť z neho vytečie
Krovinorez sa dodáva s návodom v poľštine a angličtine. Chýba návod na montáž a používanie v slovenčine, čo je chyba. Kupujúci môže mať s tým problémy. Na mazanie prevodu pre žaciu hlavu výrobca montuje malú mazničku, no nedodáva tlakovú maznicu na mazanie. Vzniká problém s mazaním. Po zložení som krovinorez naštartoval a vyskúšal. Fungoval. Dúfam, že sa v ňom nesklamem. Postroj na nosenie by mohol byť jednoduchší
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »